Онлайн магазин за оргинални маратонки и спортни обувки

175 лв.

Допълнителна информация

НОМЕРА

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА, въведете Вашият телефон в полето по долу и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайли на поръчката!

Изчистване

Мъжки Маркови Маратонки
Оригинални маратонки за мъже Nike React Element 87
Nike React Element 87 е един от най-добрите силуети на маратонки за 2018 г. И сега Swoosh разкри Nike React Element 87 Orewood и момче, вълнуваме ли се! Нищо, ако не и поразително, React Element 87 Orewood е задължителна маратонка за всякакви колекции.
Изключително занижен в сравнение с оригиналните цветове, React Element 87 Orewood използва полупрозрачна горна част, която прави изявление. Ниско набраздено оранжево Swoosh се гмурва точно в междинната подметка, докато вълнообразна система, завързана в стил, изработена от кожа и велур, има светлоотразителни акценти. Долу React Element 87 Orewood използва най-новата възглавница на React на Nike, с приспособления от „Volt“, за да привлече интересни детайли и контраст.
Ако търсите перфектната двойка ритници, за да скалирате независимо от времето, тогава не гледайте повече от Nike React Element 87 Orewood! Предлага се както за мъже, така и за жени, препоръчваме ви да сте верни на размера за перфектното прилягане!
Nike React Element 87 Orewood е готов да пристигне заедно с няколко различни цветове, така че не забравяйте да натиснете тази икона на звънеца отгоре за напомняния за пускане в началото, за да стартирате, както и имейл предупреждение, веднага след като те станат на живо!

Клиентите за нас

5/5
Koleva Toni
Koleva Toni
@koleva.toni4
Прочетете повече
Чудесни и качествени предложения за малки и големи Точни, коректни, любезни и бърза доставка!
Петьо Николов
Петьо Николов
Прочетете повече
Много коректни и любезни. Поръчах и макар, че нямаха в наличност с обратна връзка от тяхна страна, поръчката ми е факт! Благодаря,Ви! Спечелихте ме!
Todor Kalinov
Todor Kalinov
Прочетете повече
Коректно отношение, бързо и любезно обслужване. В бъдеще ще продължа да пазарувам от тук със сигурност!
Предишна
Следваща
ЗАТВОРИ
×
×

Cart

preloader