Онлайн магазин за оргинални маратонки и спортни обувки

99 лв.

Допълнителна информация

НОМЕРА

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА, въведете Вашият телефон в полето по долу и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайли на поръчката!

Изчистване

Маркови мъжки маратонки
Оригинални маратонки за мъже Asics JOLT 2
Работете по-далеч от всякога в мъжката обувка ASICS JOLT ™ 2 с нашата активна технология за подплащане за цялостна защита на краката и по-голям комфорт. Една подметка EVA осигурява подкрепа и защита, а вътрешната пета осигурява чудесно прилягане. Подложката за крака на EVA осигурява допълнителна поддръжка, за да ви държи по-далеч, отколкото смятате, че можете. Бегачите искат трайни обувки за бягане, затова добавихме трайна, формована подметка, а мрежестата горна част подобрява вентилацията, за да предпази крака ви от прегряване. Тичаш ли през нощта? Или може би искате да правите сутрешните си упражнения преди целият свят да се събуди? Бъдете видими с отражателните елементи, които добавихме.

E.V.A възглавница, Вътрешната пета подобрява стабилността, лята гумена подметка, мрежеста горна част, стелка E.V.A, светлоотразителните елементи подобряват видимостта

Клиентите за нас

5/5
Koleva Toni
Koleva Toni
@koleva.toni4
Прочетете повече
Чудесни и качествени предложения за малки и големи Точни, коректни, любезни и бърза доставка!
Петьо Николов
Петьо Николов
Прочетете повече
Много коректни и любезни. Поръчах и макар, че нямаха в наличност с обратна връзка от тяхна страна, поръчката ми е факт! Благодаря,Ви! Спечелихте ме!
Todor Kalinov
Todor Kalinov
Прочетете повече
Коректно отношение, бързо и любезно обслужване. В бъдеще ще продължа да пазарувам от тук със сигурност!
Предишна
Следваща
ЗАТВОРИ
×
×

Cart

preloader