Онлайн магазин за оргинални маратонки и спортни обувки

199 лв.

Допълнителна информация

НОМЕРА

, , ,

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА, въведете Вашият телефон в полето по долу и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайли на поръчката!

Изчистване

NIKE AIR ZOOM MARIAH FLYKNIT RACER
NIKE AIR ZOOM MARIAH FLYKNIT RACER е създаден за състезатели на всяко ниво, независимо дали сте опитен ветеран или просто започвате. Той се отличава с дишаща горна част на окото с изплетена яка за комфорт на Ахил. Надолу по-долу, амортизацията е актуализирана с Full-Zoom Air за първи път, за да се постигне по-плавна, по-естествена крачка.
Отзивчиво омекотяване Zoom Air cushioning осигурява пружинно, чувствително усещане. Той абсорбира удара на крака ви, докато се приземява и го превръща в енергия за следващата си крачка. Той се движи по цялата дължина на крака ви, за да постигнете по-плавен, по-естествен преход от петата до петите и се помещава в превъзходна пяна Cushlon за още по-голям комфорт и подкрепа.
Горната мрежа е проектирана така, че да осигурява опъване и поддръжка, където най-много се нуждаете от нея. Това предпазва кракът ви от падане, без да ограничава движението или комфорта. Затягайте кабелите с шнурове, за да останете заключени.
Отзад, яката е обърната настрани, така че да не се разтрива срещу ахилесовото ви сухожилие. Вие получавате същата структура около петата, която очаквате от Пегас, но без никакво търкане
Повече информация

Текстилната лента и гумената лента за външна подметка ви помагат да се приземите в добра позиция и да преминете гладко
Повдигнатите гумени секции на дъното на обувката осигуряват сцепление
Офсет: 10 мм
Тегло: 281гр. (мъжки размер 9)

Клиентите за нас

5/5
Koleva Toni
Koleva Toni
@koleva.toni4
Прочетете повече
Чудесни и качествени предложения за малки и големи Точни, коректни, любезни и бърза доставка!
Петьо Николов
Петьо Николов
Прочетете повече
Много коректни и любезни. Поръчах и макар, че нямаха в наличност с обратна връзка от тяхна страна, поръчката ми е факт! Благодаря,Ви! Спечелихте ме!
Todor Kalinov
Todor Kalinov
Прочетете повече
Коректно отношение, бързо и любезно обслужване. В бъдеще ще продължа да пазарувам от тук със сигурност!
Предишна
Следваща
ЗАТВОРИ
×
×

Cart

preloader