Онлайн магазин за оргинални маратонки и спортни обувки

179 лв.

Допълнителна информация

НОМЕРА

, , , , , , ,

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА, въведете Вашият телефон в полето по долу и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайли на поръчката!

Изчистване

NIKE LUNARGLIDE 8
Nike LunarGlide 8 е направена с Dynamic Support System, ултра-мека пяна, поставена в медиалната област на крака, която осигурява динамична подкрепа по време на състезанието, помагайки на бегачите да коригират пронацията. Мрежест връх, лек и дишащ, осигурява плътно прилягане с абсолютен комфорт, гъвкавост и дишане. Междинната подметка Lunarlon, мека и оформена, се характеризира с прецизни разрези по страните, които огъват лазерното въздействие на стъпалото и осигуряват плавен преход от петата до петите. Подметката с картографиране на точките на налягане се характеризира с Lunarlon щифтове в ключови области, за да се осигури целево омекотяване. Лазерните срязвания на щифтовете благоприятстват абсорбирането на удара и по-равномерното разпръскване по крака.

Детайли: Тегло: 237 грама (мъжки размери 7.5 US – 40.5 USD)
Безшевна конструкция с редуващи се тъкани за дишане и поддръжка, където е необходимо
Подплатеният език е интегриран към обувката за пълен комфорт по време на употреба
Системно интегрирани Flywire кабели с връзки за плътно прилягане и поддръжка
Разтопена пяна за оптимална якост, без да се използват лепила или лепила
Единствен лазерен разрез за отлична мултинационална тяга

Динамична поддръжка на Nike
Динамичната поддръжка в междинната подметка на обувката осигурява стабилността, която ви е необходима при ултра-гладкото каране, без добавена тежест или твърдост на традиционния медиален пост. Той има по-мека пяна от страничната страна за омекотяване на удара и по-твърда пяна от средната страна за опора.
Nike Flywire
Nike Flywire Flywire ви помага да осигурите изключително лека поддръжка и комфорт за вашия крак. Той получава силата си от тънките найлонови влакна, стратегически поставени върху горната част на обувката, за да държи крака на място, като помага да се намали приплъзването по време на дейност. Това позволява значително намаляване на теглото, тъй като материалът се използва само там, където е необходим.
Nike Lunarlon
Омекотяването на Lunarlon се отличава с меко, но еластично ядро ​​от пяна, затворено в поддържащ носител за пяна за леки, ултра-плюшени амортисьори, пружиниращ отговор и подкрепа. Тази иновативна пяна, измислена при Nike и с 30% по-лека от традиционната Phylon, позволява силата на удара да бъде по-равномерно разпределена и помага да се намалят болезнените точки на натиск върху крака.

Клиентите за нас

5/5
Koleva Toni
Koleva Toni
@koleva.toni4
Прочетете повече
Чудесни и качествени предложения за малки и големи Точни, коректни, любезни и бърза доставка!
Петьо Николов
Петьо Николов
Прочетете повече
Много коректни и любезни. Поръчах и макар, че нямаха в наличност с обратна връзка от тяхна страна, поръчката ми е факт! Благодаря,Ви! Спечелихте ме!
Todor Kalinov
Todor Kalinov
Прочетете повече
Коректно отношение, бързо и любезно обслужване. В бъдеще ще продължа да пазарувам от тук със сигурност!
Предишна
Следваща
ЗАТВОРИ
×
×

Cart

preloader