Онлайн магазин за оргинални маратонки и спортни обувки

229 лв.

Допълнителна информация

НОМЕРА

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА, въведете Вашият телефон в полето по долу и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайли на поръчката!

Изчистване

Оригинални мъжки маратонки NIKE

Издигнете своя стил с оригинални маратонки Nike Air Max 270.
Като черпи вдъхновение от две икони Air Max 180 и Air Max 93, Nike Air Max 270 има най -високото устройство Air досега. Създаден за начин на живот и улично облекло, той изисква да поддържа и да остане в тенденция през целия ден. Получете усещането да ходите по въздух с голямото устройство Max Air. Сдвоено с подметка от пяна с двойна плътност, която е идеална за вашия начин на живот в движение. Допълнете любимите си джогери със спортен панталон. Разгледайте пълната колекция от Nike Air Max за мъже, жени и деца.

Върху модула Max Air е обувката на обувките, включваща усещане за чорапи, което прегръща и огъва с краката ви, осигурявайки структура и вентилация там, където имате нужда. Асиметричната система за връзки на Air Max 270 работи, за да поддържа краката ви сигурно на място, докато сте в движение. Изберете от различни цветове, които подчертават модула Max Air и допълват вашето улично облекло. Разгледайте още маратонки Air Max, включително Air Max 1, Air Max 95 и новия, предизвикателен VaporMax.

Air Max 270 е кръстен на 270 градуса въздух, които се виждат в неговата единица Air Max. Това устройство Air Max е най-високото досега и предлага абсорбиране на удара. Което поддържа движението нагоре-надолу на стъпалото. Горната му част е смес от мрежа и пяна с двойна плътност, създавайки удобни обувки за начин на живот, които могат да се носят през целия ден. Изоставяйки идеята за сливане на две ретро маратонки, 270 е изцяло нова форма, факт, с който старшият креативен директор Дилън Рааш се гордее особено.

Клиентите за нас

5/5
Koleva Toni
Koleva Toni
@koleva.toni4
Прочетете повече
Чудесни и качествени предложения за малки и големи Точни, коректни, любезни и бърза доставка!
Петьо Николов
Петьо Николов
Прочетете повече
Много коректни и любезни. Поръчах и макар, че нямаха в наличност с обратна връзка от тяхна страна, поръчката ми е факт! Благодаря,Ви! Спечелихте ме!
Todor Kalinov
Todor Kalinov
Прочетете повече
Коректно отношение, бързо и любезно обслужване. В бъдеще ще продължа да пазарувам от тук със сигурност!
Предишна
Следваща
ЗАТВОРИ
×
×

Cart

preloader