Онлайн магазин за оргинални маратонки и спортни обувки

119 лв.

Допълнителна информация

НОМЕРА

, , , , , , ,

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА, въведете Вашият телефон в полето по долу и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайли на поръчката!

Изчистване

Nike Legend Essential 2 има плосък и стабилен дизайн на петата, гъвкавост под пръстите и странична опора. Благодарение на твърдия захват, той е идеален за вдигане на тежести, HIIT, аеробика или укрепване на мускулите в органите във фитнес залата.
-Мрежестият материал с клетъчен модел, който издържа на абразия и издръжливите покрития отзад и отстрани предлагат смелостта, от която се нуждаете, за да продължите.
-Дизайнът осигурява стабилно прилягане на петата върху плоската подметка за стабилност при вдигане на тежести и седалки. Гумата се издига високо отвън, за да поддържа странични движения.
Жлебовете в подметката под пръстите предлагат гъвкавост при завои, дъски и упражнения за ловкост. Стабилното сцепление гарантира свобода на движение по всякакъв вид повърхност, която срещате във фитнеса.

Клиентите за нас

5/5
Koleva Toni
Koleva Toni
@koleva.toni4
Прочетете повече
Чудесни и качествени предложения за малки и големи Точни, коректни, любезни и бърза доставка!
Петьо Николов
Петьо Николов
Прочетете повече
Много коректни и любезни. Поръчах и макар, че нямаха в наличност с обратна връзка от тяхна страна, поръчката ми е факт! Благодаря,Ви! Спечелихте ме!
Todor Kalinov
Todor Kalinov
Прочетете повече
Коректно отношение, бързо и любезно обслужване. В бъдеще ще продължа да пазарувам от тук със сигурност!
Предишна
Следваща
ЗАТВОРИ
×
×

Cart

preloader