Онлайн магазин за оргинални маратонки и спортни обувки

Допълнителна информация

НОМЕРА

, ,

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА, въведете Вашият телефон в полето по долу и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайли на поръчката!

ОРИГИНАЛНИ МЪЖКИ БУТОНКИ ADIDAS ACE 17.4 FG
Доминирайте в пространството. Командвайте играта. Създавайте сложни положения, от където да вкарате гол без проблем. Управлявайте играта с всяко докосване в ACE. Тези футболни обувки имат мека горна част на Control Feel, създадена за подобряване на всяко докосване. Предназначени да доминират на тревата.
Характеристика:
– Абсолютен контрол за господарите на играта. – Усетете изцяло обувката, за да контролирате топката – Преместете с високоскоростен контрол и стабилност върху изкуствена трева (синтетично влакно с къси перки) с външната подметка TOTAL CONTROL В този момент adidas Ace 17.4 TF е на най-добра цена и е идеален за вашите дейности. В sportfaster, можете да намерите други продукти, които допълват нашия каталог на футболни obuwki и особено в нашата футболна категория. Имаме разнообразие на бутонки и стоножки, които да отговарят на вашите нужди и да ви накарат да се почувствате вдъхновени да спортувате повече в ежедневието си.

Обичаш ли футбола? Вземи своя Adidas Ace 17.4 FXG и се наслаждавай на развлекателните си дейности със сигурността и увереността, които adidas ви дава. Не забравяйте, че имаме богата гама от футболни обувки, всякакви размери и метеорологични условия. За да ви дадем възможно най-ефективните футболни модели, повечето от нашите футболни артикули са създадени в сътрудничество с професионалистите!

Клиентите за нас

5/5
Koleva Toni
Koleva Toni
@koleva.toni4
Прочетете повече
Чудесни и качествени предложения за малки и големи Точни, коректни, любезни и бърза доставка!
Петьо Николов
Петьо Николов
Прочетете повече
Много коректни и любезни. Поръчах и макар, че нямаха в наличност с обратна връзка от тяхна страна, поръчката ми е факт! Благодаря,Ви! Спечелихте ме!
Todor Kalinov
Todor Kalinov
Прочетете повече
Коректно отношение, бързо и любезно обслужване. В бъдеще ще продължа да пазарувам от тук със сигурност!
Предишна
Следваща
ЗАТВОРИ
×
×

Cart

preloader