Онлайн магазин за оргинални маратонки и спортни обувки

119 лв.

Допълнителна информация

НОМЕРА

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА, въведете Вашият телефон в полето по долу и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайли на поръчката!

Изчистване

NIKE MERCURIALX PRO TF
Полупрофесионален модел за възрастни NIKE MERCURIALX PRO TF 725245-008 SR се е доказал на синтетични покрития. Износоустойчива, найлонова мрежа и изкуствена кожа Trophy Touch се използват при шиене на върха на този модел. Комбинацията от тези два материала дава невероятно удобен модел, който е лек, издръжлив, мек и дишащ. За по-добро усещане на топката, микро текстура релефна текстура се прилага върху повърхността на синтетична кожа. Рамката, разположена вътре, плътно фиксира крака и я задържа при внезапни движения, като осигурява необходимата стабилност.
Симетрично разположената система за свързване помага бързо да се регулира плътността на прилягане. Мека, пяна материал, използван в производството на вътрешни стелки, има отлична шокова абсорбция на ударни натоварвания, което намалява тяхното въздействие върху глезените и коленните стави. Ниската профилна подметка е изработена от здрава гумена смес и има отлична гъвкавост. Шестоъгълните шипове, разположени по повърхността на подметката на шиповете, осигуряват необходимото сцепление при игра на синтетични повърхности.

Клиентите за нас

5/5
Koleva Toni
Koleva Toni
@koleva.toni4
Прочетете повече
Чудесни и качествени предложения за малки и големи Точни, коректни, любезни и бърза доставка!
Петьо Николов
Петьо Николов
Прочетете повече
Много коректни и любезни. Поръчах и макар, че нямаха в наличност с обратна връзка от тяхна страна, поръчката ми е факт! Благодаря,Ви! Спечелихте ме!
Todor Kalinov
Todor Kalinov
Прочетете повече
Коректно отношение, бързо и любезно обслужване. В бъдеще ще продължа да пазарувам от тук със сигурност!
Предишна
Следваща
ЗАТВОРИ
×
×

Cart

preloader