Онлайн магазин за оргинални маратонки и спортни обувки

79 лв.

Допълнителна информация

НОМЕРА

,

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА, въведете Вашият телефон в полето по долу и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайли на поръчката!

Изчистване

NIKE JR TIEMPO RIO III TF
Тийнейджърски обувки Nike JR TIEMPOX RIO III TF – основният модел, който перфектно съчетава цена и качество. Горната част на багажника е изработена от здрава, висококачествена изкуствена кожа, която перфектно може да издържи натоварването и е зашита, за да подобри контрола на топката. Засиленият гръб осигурява фиксиране на крака, без задържане на движения. EVA стелката осигурява арки и омекотяване. Подметката на обувките Nike JR TIEMPOX RIO III TF е оборудвана с гумени шпилки, които осигуряват сцепление на чакъл и изкуствени полета.
Благодарение на големия брой шипове, натоварването на подметката на крака е равномерно разпределено, което създава усещане за по-голям комфорт, отколкото при класическите обувки. Те са маркирани с TF (TURF) и са предназначени да играят на изкуствени полета и естествени твърди повърхности. Технологии: Phylon; EVA Материал: полиуретан / текстил / композитен материал Цвят: Неон Жълт / Черен

Клиентите за нас

5/5
Koleva Toni
Koleva Toni
@koleva.toni4
Прочетете повече
Чудесни и качествени предложения за малки и големи Точни, коректни, любезни и бърза доставка!
Петьо Николов
Петьо Николов
Прочетете повече
Много коректни и любезни. Поръчах и макар, че нямаха в наличност с обратна връзка от тяхна страна, поръчката ми е факт! Благодаря,Ви! Спечелихте ме!
Todor Kalinov
Todor Kalinov
Прочетете повече
Коректно отношение, бързо и любезно обслужване. В бъдеще ще продължа да пазарувам от тук със сигурност!
Предишна
Следваща
ЗАТВОРИ
×
×

Cart

preloader