Онлайн магазин за оргинални маратонки и спортни обувки

234 лв.

Допълнителна информация

НОМЕРА

,

ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА, въведете Вашият телефон в полето по долу и ние ще се свържем с Вас за да уточним детайли на поръчката!

Изчистване

Nike Air Max 270 са маратонки, които ще Ви осигурят ненадмината отзивчивост и удобство. В дизайна си те съчетават обемния език на Air Max 180 и класическите елементи от Air Max 93.

Оригиналните Air Max 270 дебютират на пазара през 2018 година и са първите лайфстайл маратонки на Nike. Наречени са така, заради 270 градусовата видима система в петата. Със своите 32мм височина на въздушната възглавница, моделът притежава най-високото въздушно устройство, създавано до тогава.

Air Max е една от най-иновативните технологии за омекотяване на подметката. Съставена е от газ под налягане. Въздушните капсули се компресират и така редуцират силата на сблъсъка със земната повърхност. След което, мигновено възстановяват формата си и са в готовност за следващата стъпка.

Това дава на подметката гъвкавост и пружиниране, без да се прави компромис с общото тегло на обувката. Технологията е видима, благодарение на прозрачните панели, което прави дизайна на тези маратонки още по-ефектен.

Горната част е от двуслойна, текстилна материя, която осигурява вентилация там, където има най-голяма нужда. Меката, подплатена яка обгръща петата и глезена. Конструкцията на маратонките е лека и еластична.

ЦВЯТ: Бял
СЪСТАВ: Външна част – текстил и други материали, Вътрешна част – текстил

Клиентите за нас

5/5
Koleva Toni
Koleva Toni
@koleva.toni4
Прочетете повече
Чудесни и качествени предложения за малки и големи Точни, коректни, любезни и бърза доставка!
Петьо Николов
Петьо Николов
Прочетете повече
Много коректни и любезни. Поръчах и макар, че нямаха в наличност с обратна връзка от тяхна страна, поръчката ми е факт! Благодаря,Ви! Спечелихте ме!
Todor Kalinov
Todor Kalinov
Прочетете повече
Коректно отношение, бързо и любезно обслужване. В бъдеще ще продължа да пазарувам от тук със сигурност!
Предишна
Следваща
ЗАТВОРИ
×
×

Cart

preloader