No Widgets found in the Sidebar
0 0
Read Time:3 Minute, 20 Second

Не сте сигурни каква е вашата форма на тялото? Днес говорим на тема, за която всички дами се интересуват – дамско бельо. Така че нека да се захванем с него.

Знаете, че всяка дама е толкова запалена в това да си намери правилното дамско бельо, да се увери, че й пасва страхотно на формата на тялото.

При бельото задължително трябва да вземете предвид формата на тялото, размера на дупето, степента на покритие, материята, желаното ниво на изглаждане и поддръжка.

Най-добри практики при избор на дамско бельо

Днес ще споделим най-добри добри практики при избора на дамско бельо. А вашата работа е да изберете точно този вид, който резонира с вас. Не забравяйте, че цялото знание на света няма да ви помогне, освен ако не го приложите на практика.

Нека започнем с това да разберем какво искате да прави вашето бельо за вас. Не всеки има еднакви цели за дрехите или бельото си и това е добре. Но за да намерите най-добрите бикини за вас, трябва да знаете какво точно искате. Например, искате ли бельото ви да е красиво и секси? Може да се окажете с шкаф за бельо, което изглежда много различно от някой, който иска пълно покритие и комфорт. Каквото и да е най-важно за вас, пазарувайте дамско бельо с вашия основен приоритет.

Ако имате дупе, което е изпитало известно гравитационно привличане и малко повече пух, отколкото искате, но вашият основен приоритет е малко, секси бельо, страхотно, купете го. Ако имате секси дупе като на модел от Victoria Secrets, но вашите основни приоритети са покритието и оформянето, купете бельо, което ви дава това.

Кое е най-подходящото бельо за вашата фигура?

Днес говорим за дамското бельо от гледна точка, от която повечето хора си задават въпроса – кое е най-подходящото бельо за моята фигура. И второ, как да намеря бельо, което стои гладко под дрехите – без бучки или неравности и без странни линии.

Най-важното нещо, което трябва да разберете за закупуването на най-доброто дамско бельо за вашата фигура е, че бельото ви трябва да спре преди или да премине покрай вашето проблемно място. Когато казваме проблемно място, не се опитваме да засрамим никого – просто няма по-добър термин, който да е кратък. Повечето дами смятат корема си за проблемно място. Това не означава, че коремът им трябва да ги държи заключени вкъщи, плачейки и да не живеят пълноценен живот. Просто означава, че тази част от тялото им създава малко проблеми, когато се обличат. Моля, не се спирайте на проблемното място.

Нека ви дадем един пример. Дамите с форма на пясъчен часовник често смятат дупето си за проблемно място. Но след това те избират бикини прашки, които го пресичат точно напречно… По-добрият избор би бил бельо с пълно покритие, като бикини или боксерки. Ако сте пясъчен часовник с пълно, стегнато дупе, прашката може да ви хареса повече. Ако сте пясъчен часовник с пълно, не толкова твърдо дупе, може да се чувствате по-удобно в бельо с пълно покритие. Изберете дамско бельо, което е удобно, това трябва да е първият и най-важен приоритет.

Размерът на бельото има значение

Другото универсално правило е, че трябва да вземете правилния размер. Не се притеснявайте за стила, освен ако не искате да вземете правилния размер. Не е необичайно да трябва да увеличите размера на бельото, нещо което се срща при избор на бански костюми.

Имайте предвид обаче, че размерът донякъде зависи от стила. Някои жени избират да увеличат размера, докато други са склонни да намалят, в зависимост от стила. Ако НЯМАТЕ идея откъде да започнете с размера и стила, посетете онлайн магазина за дамско бельо TEXTILE.BG, където ще откриете различни стилове и размери и може да разгледате спокойно, докато намерите комбинацията.

Не забравяйте също, че най-доброто бельо за вашата фигура е това, което ви кара да се чувствате фантастично. Ако обичате памучни бикини, тогава те са най-подходящи за вас. Ако харесвате вашите малко-малко-едва-там😊 , тогава те са най-добрите за вас. Нашите съвети не са заместител на вашите лични предпочитания.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %