No Widgets found in the Sidebar
0 0
Read Time:2 Minute, 43 Second

Между помощник готвачи и главни готвачи, които се справят с три до пет задачи наведнъж, и сервитьори, които тичат към масите, за да дадат най-добрите си усмивки, това са ежедневни сценарии в бизнеса за сервиране на храна.

Професионално кухненско оборудване и уреди могат да допринесат или да развалят един ден. Когато денят стане изключително натоварен, последното нещо, от което вашият персонал се нуждае, е некомпетентно оборудване или кухненски уреди, които правят работата им трудна. С цялото действие в кухнята са необходими подходящи уреди, за да направите тези невероятни ястия. Инвестирането в най-добрите готварски продукти трябва да бъде приоритет, ако управлявате професионална кухня.

Ако управлявате малка професионална кухня, обслужваща по-малко от десет посетители на ден, тогава може да се измъкнете с помощта на домакински уреди. Но за една по-натоварена търговска кухня е необходимо професионално кухненско оборудване и инструменти не само за производителността, но и за спазването на законите.

Бюджетът вероятно е първото нещо, което трябва да вземете предвид, когато оборудвате кухненския си арсенал. Но не трябва да бъде. Основното съображение са вашите ястия и оттам можете да създадете специално бюджетно сегментиране за всяка част от оборудването или уредите, от които се нуждаете, за да създадете ястието.

Изберете професионално кухненско оборудване

При избор на професионално кухненско оборудване, като хладилни агрегати или витрини за топла храна, най-често срещаната дилема е дали да инвестирате в нова или да изберете вече изпробваната машина. Колкото по-голямо е оборудването, толкова по-висока е цената.

Ако планирате да управлявате същия бизнес модел в продължение на поне десет години, тогава силно се препоръчва ново професионално кухненско оборудване. Това е така, защото чисто новите уреди са създадени да работят поне едно десетилетие. От друга страна, любимото кухненско оборудване може да бъде добър избор, ако планирате да разширите бизнеса или да промените теми или менюта в рамките на три до пет години.

С избора от втора употреба имате възможност да правите надстройки, когато му дойде времето, плюс намаляване на бюджета за първоначална инвестиция, без да правите компромис с качеството. Обикновено единственият недостатък при избора на употребявано оборудване е, че те вече имат амортизация.

Намиране на най-доброто професионално кухненско оборудване, което да отговаря на вашите нужди

На пазара има много консумативи за кетъринг и кухненско оборудване за ресторанти. Повечето от тях са създадени, за да изпълняват задачи в рамките на тяхната спецификация. Предизвикателството е да намерите такова, което наистина да отговаря на вашите менюта и бъдещи ястия.

Независимо дали сервирате стотици или хиляди ястия на ден, имате нужда от висококачествено професионално кухненско оборудване, което е конструирано да върши работата.

Това трябва да е кухненско оборудване, което може да издържи на тежка, повтаряща се употреба. В идеалния случай потърсете уреди, които са лесни за работа и поддръжка. Неговите части трябва да са на разположение в случай на спешност.

Освен неговата производителност, би било също така хубаво да имате кухненско оборудване, което може да се слее с естетиката на вашата кухня. По подразбиране уредите от неръждаема стомана изглеждат приятни за окото, независимо дали имате селски или съвременен дизайн на кухнята.

Тим Инокс е водещ производител на професионално кухненско оборудване от неръждаема стомана. Фирмата предлага оборудване за ресторанти, барове, линии за бързо хранене, кухненско уреди и неутрално оборудване. От доставката до монтажа, доверете се на KUHNENSKO-OBORUDVANE.COM! Гаранция за качество!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %