No Widgets found in the Sidebar
0 0
Read Time:3 Minute, 39 Second

Ноктопластиката не е нещо, което е ограничено, когато става въпрос за творчество. Не е нужно да се притеснявате, ако ноктите ви не са достатъчно добри за парадиране със сложни дизайни. Имате възможност да изберете нокти с гел или акрил в близкия салон за нокти. Професионалистите в тези салони за нокти предлагат реалния вид и правят доста трудно разграничаването между изкуствени нокти и естествени.

Какво представляват гел ноктите?

Гел ноктите са доста естествени и стават изключително популярни сред жените, които често посещават салоните за нокти. Те набират популярност, тъй като са естествени в подхода си. Те предлагат на потребителите натурален продукт, който не е токсичен. Използването на този продукт няма да има отрицателно въздействие върху потребителя.

Компоненти на гел нокти

Гел ноктите са направени от предварително смесен полимер и мономерен гел. Върху ноктите се нанася гел и след това се подлага на UV светлина. Използва се специален гел активатор в случай, че ноктите не са третирани с UV светлина. Този активатор помага за подобряване на дължината на ноктите, както и за добавяне на блясък към тях. Те не изискват поддръжка и са популярни, защото не пожълтяват.

Гел нокти срещу акрилни нокти

Жените с чупливи нокти могат да изберат гел нокти. Акрилните нокти излъчват миризма, която може да бъде притеснителна за малко потребители. Това не би било отбелязано в случай на нокти с гел. При боядисване на повърхността от изкуствени нокти се отделя неприятна миризма. Никой не иска другите да знаят, че използват фалшиви нокти. Неприятната миризма обаче може да развали шоуто на много жени.

Използването на гел нокти елиминира необходимостта да се притеснявате за неприятна миризма. Използването на гел нокти гарантира, че никой няма да може да разбере дали вашите нокти са фалшиви или истински. Гел ноктите ви помагат да избегнете смущенията. Най-хубавото на тези нокти е, че не пожълтяват лесно като акрилните нокти. Ноктите с гел пожълтяват, но това отнема повече време от акрилните нокти.

Яркостта на гел ноктите не изчезва лесно. На тях може да се разчита поради тяхната издръжливост. Акрилните нокти се разпадат лесно, когато удряте пръстите си в нещо. Гел ноктите обаче са доста гъвкави и не се чупят лесно.

Гел ноктите се предлагат в разнообразни дизайни и живи цветове. По-добре е да отидете на маникюр, преди да изберете каквото и да е лечение на ноктите. Чистите кожички и чистите нокти предлагат по-добри крайни резултати. Те са стилни и задължителни за всяка съвременна жена.

Видове гел нокти, предлагани в салон за нокти

Има два вида гел нокти: меки и твърди. Твърдите гелове получават името си, защото след като се втвърдят, стават жилави. Удължаването на ноктите не е нищо друго освен изкуствени нокти, които са създадени за подобряване на цялостната привлекателност на красотата на ноктите.

Мек гел се отнася за гелообразни продукти, които са твърде меки. Те не могат да се използват за разработване на удължаване на ноктите. Това се състои от по-дебели гелове и гел лакове, които са предназначени за други услуги. Гел боите стават все по-популярни и се използват в гел маникюра. Те, когато се извършват от обучени и опитни професионалисти от студиа за нокти, гарантират, че те остават непокътнати в продължение на няколко седмици без начупване, напукване или белене.

Всички гел услуги включват използването на някакъв гел, който се предлага или в бутилки, или в саксии. Те се предлагат в множество цветове и изискват известно втвърдяване или втвърдяване под ултравиолетова светлина.

UV втвърдяването е вид химичен процес, който възниква, когато фотоинициаторите, присъстващи в гела, са подложени на синя или UV светлина. Целият процес завършва с нанасяне на овлажнител или масло за кожички върху всички пръсти за предлагане на храна за кожичките.

Плюсове да изберете нокти с гел в близкия салон за нокти

Гел ноктите позволяват на хората, алергични към смола за нокти или акрил, да се насладят на услугата гел маникюр Гел ноктите се чувстват по-естествени в сравнение с акрилните нокти, които изглеждат много твърди Меките гел нокти могат да се отстранят доста лесно с помощта на ацетон

Маникюрът за гел нокти може да издържи три седмици без да демонстрира напукване, лющене или начупване Те придават по-елегантен завършек Те не отделят никаква миризма времето за втвърдяване с помощта на LED е доста бързо и може да се постигне за пет до десет секунди

Гелираните нокти изсъхват незабавно и няма нужда да се притеснявате от разваляне или размазване Не избледнява като обикновена боя за нокти и запазва блясъка

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %