No Widgets found in the Sidebar
0 0
Read Time:3 Minute, 45 Second

Гел ноктите са най-добрият избор за жени, които искат здрави и по-дълги нокти. Акрилните и гел ноктите предлагат подобни резултати. Ноктите с гел могат да се окажат предизвикателство, докато се занимавате сами. Гел ноктите трябва да се изпилят. Гел акрилът е по-скоро система от една част, която се състои от нанасяне на гел с плътен вискозитет. За втвърдяване на гела се използва кутия с UV светлина. Тези нокти изглеждат по-естествено и по-светли.

Ноктите с гел са нови в индустрията за маникюрни салони в сравнение с акрилните. Те могат да се използват за възстановяване на нацепени или напукани нокти. Когато гел ноктите се изтеглят върху нормални нокти, действителната здравина, както и издръжливостта им.

Технологията за гел нокти е във възход и почти всяка жена ги избира, когато отива на ваканция или романтична врата. Ако имате къси нокти, можете да имате възможност да носите дълги нокти, което ви прави естествено изглеждащи и елегантни нокти.

Тази статия ще ви позволи да научите плюсовете и минусите на ноктите с гел и ще ви помогне да решите дали е най-подходящ за вас.

Професионалисти:

1. Здрави на външен вид нокти: Основното покритие има течен слой, изсушен чрез ултравиолетови лъчи. Можете да нанасяте и нанасяте отново различен нюанс гел, докато получите желания вид.

2. Издържа дълго: Гел ноктите могат да издържат от 3 до 4 седмици в сравнение с класическия лак за нокти, който може да остане 3 до 4 дни.

3. Дизайн на ноктите: Можете да експериментирате с различни гел нокти. Можете да създадете уникални дизайни, които не могат да бъдат постигнати с нормален лак за нокти.

4. Изглеждайте свежи: Гел ноктите винаги изглеждат свежи на вашите нокти, дори след 4 седмици ще изглеждат свежи, преди да ги свалите.

5. Без петна: Освен бързото време за изсъхване, гелът за нокти не се внася контрабандно. След като ултравиолетовите светлини втвърдят нокътя, готови сте, гелът не може да излезе.

6. Удължете късите нокти: Изследванията, проведени върху ноктите с гел, показват, че жените, които го използват, са склонни да имат по-бърз растеж на ноктите. Те също не гризат ноктите си и не ги режат по-често.

7. Естествено изглеждащи нокти: Можете да имате гел нокти, които изглеждат като вашите естествени нокти. Гелът е предназначен да имитира естествените нокти, като по този начин ви кара да изглеждате елегантно с тях.

8. Красиви нокти: Нанасянето на гел лак ви кара да изглеждате елегантни и по-привлекателни.

9. Изсъхва бързо: След като се нанесе, може да изсъхне много бързо, докато е в салона. Не е нужно да се притеснявате, че ще натрошат или надраскат гела.

10. Гъвкав: Ако сте отегчени от цвета на гела, можете да го промените, като нанесете слой блестящ лак. Това ще направи ноктите по-привлекателни и в същото време ще запази вашия гел маникюр.

Минуси:

1. Дразнене: Може да почувствате известно дразнене, тъй като ноктите се полират, за да се премахне естественият блясък на ноктите, за да може гелът да залепне. Ноктите стават по-тънки, причинявайки дразнене.

2. Скъпо: Нокът с гел може да струва повече от нормален маникюр и в зависимост от салона можете да платите от $50.

3. Накиснете в ацетон: Трябва да накиснете ноктите си в ацетон за 10 минути или повече, за да се отдели гелът. Ацетонът също изсушава пръстите, което ги прави малко вредни.

4. UV лъчи: UV светлините, използвани за втвърдяване на гела, могат да доведат до развитие на ракови клетки на кожата или да причинят стареене на кожата около пръстите ви.

5. Инфекция: Ако се направи грешна процедура върху ноктите, може да получите някои инфекции, въпреки че това е рядък случай, но все пак може да се случи. Козметологът трябва да внимава да гарантира, че ноктите ви не са изложени на риск.

6. Слаби нокти: Гел ноктите отслабват ноктите ви и съществува риск от счупване на ноктите.

7. 6 седмици период на възстановяване: Ако искате да се върнете към тор или да използвате класическия лак за нокти, трябва да изчакате поне 6 седмици, за да се възстановят напълно ноктите ви.

8. Изкушението да вземете гела: След като цветът започне да се отлепва, може да се изкушите да го премахнете. След като започнете да откъсвате отлепващия гел, премахвате няколко слоя от нокътя си с него.

9. Поддръжка: Трябва да хидратирате ноктите си по-често между посещенията в салона. Използвайте масла от авокадо, кайсия, кокос, за да предотвратите увреждане.

10. Гелът е течен акрил: Гел лакът за нокти трябва да се суши само под пряка UV или LED светлина. Можете да ги оставите да изсъхнат сами.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %